Privacy

Ons Privacybeleid

Voor contact, facturering en opbouw van voertuighistorie hebben wij een aantal persoonlijke gegevens van u nodig. Wij gaan ervan uit dat u, met het verstrekken ervan, akkoord gaat met de opslag daarvan in onze administratie. Wij zullen met de gegevens zo vertrouwelijk mogelijk omgaan. Zodra wij van mening zijn dat wij de gegevens niet (meer) nodig hebben, zullen wij deze vernietigen. Wilt weten welke gegevens wij van u bewaren dan ontvangen wij graag een schriftelijk verzoek via post of via email. U kunt ook verzoek in te dienen om uw gegevens te vernietigen. Graag ontvangen wij dan per post of email een verzoek, liefst voorzien van de reden. Wij zullen dan beoordelen of wij uw verzoek kunnen inwilligen en zullen u informeren.

Als onverhoopt gegevens van u in handen van onbevoegde derden komen zullen wij hiervan melding doen zodra wij daar kennis van hebben genomen.

Wij verstrekken ook geen persoonlijke gegevens aan derden, tenzij met uw toestemming. Wij monitoren periodiek ons privacybeleid.

De RDW verplicht ons vanaf 1 januari 2024 tijdens de APK gegevens over brandstof- en elektriciteitsverbruik uit te lezen en op te sturen. U mag dit weigeren. De keurmeester moet dit dat invullen bij het afmelden van de APK. Dit geldt voor personenauto’s en bedrijfswagens tot en met 3500 kg met een datum eerste toelating vanaf 1 januari 2021. Een uitzondering hierop is het volledig elektrische voertuig; deze hoeft niet uitgelezen te worden.

Nijverheidsweg 5
4675 PX Sint Philipsland
tel: 0167 573810
mob: 06 55573855
info@perfectgear.nl